DET HÄR ÄR TELEOPTION

Ett ungt bolag med lång erfarenhet och höga ambitioner

BAKGRUND

När grundades Teleoption?

Teleoption Norden AB grundades i september 2011 och arbetar med ett 100-tal kunder i olika storlekar, branscher och geografisk placering. Våra medarbetare har tillsammans över 40 års erfarenhet av IT & Telekom.

Vad gör Teleoption?

Vi är en komplett telefonipartner som hanterar hela kedjan från behovsanalys till leverans tillsammans med av kunden utvald leverantör.

Vad skiljer er från era konkurrenter?

Vårt arbetssätt skiljer sig en del mot våra branschkollegor då vi tror stenhårt på att personlig service och hög kompetens genererar bättre resultat än traditionell försäljning. Vi lyssnar mer än vad vi pratar och för oss är en nöjd kund viktigare än en stor affär.

Hur ser Teleoption ut i framtiden?

Målet är att bli Sveriges mest välrenommerade telefonipartner och det naturliga valet när företag ska handla telekomrelaterade tjänster och produkter. Att vi har en unik prisgaranti och branschens vassaste service är bara en bonus.

Vad kan jag förvänta mig av er som kund?

Ambitionen är att på ett personligt och ansvarsfullt sätt tillgodose kundens behov och bidra till en bättre vardag med telefonin. Våra medarbetare är nyckeln till framgång och vi är lika noggranna när vi väljer kollegor som när vi tar in nya leverantörer.

JOBBA MED OSS

Vad erbjuder ni?

Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med ett ungt men starkt varumärke i ryggen och all infrastruktur för att lyckas. För närvarande letar vi efter duktigt folk som brinner för smart kommunikation lika mycket som vi gör.

Vem söker ni?

Du arbetar idag framgångsrikt med B2B-försäljning som antingen AM eller KAM, inom telekombranschen är meriterande. Att arbeta med egen budget och fria arbetstider motiverar dig precis som möjligheten till marknadens bästa ersättning.

Hur ser min roll ut i framtiden?

Rätt person kommer även erbjudas att ansvar för nya regioner och möjligheten att bygga egna team.

Hur söker jag?

Om vi känns rätt för dig ska du genast skicka in ditt CV till carl@localhost.

MILJÖARBETE

Hur kämpar Teleoption för miljö?

Teleoption anser att naturen är det viktigaste vi har att förvalta till kommande generationer. Därför arbetar vi målmedvetet och aktivt med ett starkt miljöfokus i allt vi gör, från valet av papper på våra visitkort till hur vi hanterar avtal och fakturor.

Vi är företagsvän med Världsnaturfonden (WWF) och månadsgivare till bland annat Naturskyddsföreningen. Intelligent telefoni kan mycket väl vara en del av ert företags strävan att bidra till en bättre miljö.

Hur hjälper Teleoption med mitt miljöarbete?

Telefon- och videokonferenser sparar både tid och resurser för såväl ert företag som miljön. En riktigt bra konferenstelefon och kvalitativ videokonferensutrustning hjälper er att minska behovet av fysiska möten.

Kontakta oss för att få veta mer om hur ditt företag både kan spara pengar och bidra till en bättre miljö genom effektiv kommunikation.

SPONSRING

Jobbar Teleoption med sponsring?

Vi på Teleoption anser att idrott och föreningsliv är en bärande och inkluderande del av vårt samhälle som fyller många viktiga funktioner.

Vår övertygelse är att sponsring ska generera en win-win situation för både förening och sponsor. Det kan ske både genom goodwill och som faktiska affärer. Kontakta oss om ni vill veta mer om hur vi arbetar med sponsring.

Vilka sponsrar ni idag?

I dagsläget jobbar vi aktivt med de frågorna genom att köpa marknadsföring av och sponsra fotbollslaget IK Frej Täby i Division 1 Norra. Vi är en del av sponsornätverket kring IK Frej Täby och skänker dessutom 25% av avtalsvärdet för de affärer som genereras genom samarbetet.

MEDARBETARE

Carl Persson

Grundare/ VD

Carl har en lång erfarenhet av teknisk lösningsförsäljning inom IT & Telekom från bland annat mobiloperatören Tre. Startade Teleoption hösten 2011 och är också ensam ägare.

Mikael Sundling

Key Account Manager/ Försäljningsansvarig

Mikael har en gedigen bakgrund inom telekom genom sina arbeten som bland annat butikschef hos Tre och försäljningschef för operatören Net1. Mikael har varit på Teleoption sedan augusti 2015.

Susanne Nilsson

Key Account Manager/ Franchisetagare

Även Susanne har en lång erfarenhet från branschen bland annat genom sin anställning som Account Manager på mobiloperatören Tre och som konsult hos RingUp/TreCom. Susanne arbetar hos Teleoption sedan 2016.

Thomas Dahlin

Key Account Manager/ Franchisetagare

Thomas har lång erfarenhet genom arbete hos bland annat Motorola och andra återförsäljare.

Thomas driver sedan 2012 Futurecom Sweden AB som samarbetat med Teleoption sedan 2012 och arbetar sedan 2017 fullt ut med Teleoption.

Undrar du över något mer?

Kontakta oss