DET HÄR ERBJUDER VI

Branchens främsta leverantörer inom telefoni

Vi hjälper dig att finna och förhandla rätt tjänster och produkter till bästa möjliga villkor inom telefoni, växlar, svarsservice och MDM.

Operatörer

För oss spelar det ingen roll om du vill ha en helhetslösning från Telia, en modern paketering från Tre, lockas av Telenors dygnet-runt kundtjänst eller Tele2s prisvärda tjänster.

Vad som än passar dig bäst ser vi till att du får bästa möjliga erbjudande. Vi samlar nämligen alla operatörer under samma tak.

Växlar

Vi samarbetar med Efftel som erbjuder en operatörsoberoende växel som ger ert företag möjlighet att koppla ihop mobiler, fasta telefoner och softphones i samma lösning.

Efftels tjänst är baserad på den prisbelönta plattformen från Telepo.

Svarsservice

Vår partner Responda är en leverantör av professionell svarstjänst åt företag. Allt ifrån tillfällig telefonpassning till helhetsansvar för växelnummer och kundtjänst.

Service

Nordic Mobile Service driver 14 st servicecenter placerade runt om i Sverige och erbjuder all typ av service och reparationer på mobiler och surfplattor. De erbjuder även express-service när det är bråttom vilket innebär att ni kan få tillbaka er produkt redan inom två timmar från inlämning.

De utför även garantiärenden för Samsung, HTC, Nokia, Sony och LG.

Produkter

Vi hjälper dig att finna och köpa allt i från mobiltelefoner till headsets till marknadens bästa priser.

Det spelar för oss ingen roll vilken leverantör du till sist går med. Att möta dina behov är det enda som spelar oss någon roll.

MDM

Mobile Device Management är en efterfrågad produkt när företagen övergår till att både sina anställda och produkter är mobila i högre utsträckning än någonsin tidigare.

Då ökar också behovet av möjligheten att kontrollera och styra över sin park av mobila enheter på ett överskådligt sätt. Effektiv hantering av företagets mobila enheter kort och gott.

Undrar du över något mer?

Kontakta oss